Домой Общество Офсетні гачки: як правильно закріпити твістер

Офсетні гачки: як правильно закріпити твістер

319
0

Риболовля-прекрасне хобі, яке дозволяє не тільки приємно провести вільний час, але і зловити рибу, з якої можна потім приготувати смачну страву. Якщо ви вже давно займаєтеся риболовлею або підходите до цього питання з усією можливою професійністю, то не зайвим буде докладніше вивчити всі нюанси риболовлі і пов’язаних з нею моментів. Важливо вміти розбиратися в рибальських гачках та іншому обладнанні, наприклад, в офсетних гачках. Вони являють собою особливий різновид гачка, за допомогою якого можна заховати жало в наживку. Про правильність насадження на гачок ви зможете дізнатися зі статті https://master-hooks.ua/uk/yak-pravylno-nasadyty-tvister-na-ofsetnyy-hachok/. Застосувавши ці знання на практиці, ви зможете швидко оволодіти цією навичкою.

Офсетні гачки: як правильно закріпити твістер

Для офсетних гачків часто використовується приманка Твістер.

Твістер не схожий на маленьку рибку, але має подовжений хвіст, а його особливі рухи у воді здатні залучити хижу рибу. Встановити Твістер на офсетний гачок зовсім не складно, протикати слід те місце, де тіло приманки переходить в хвіст. В результаті приманка повинна вільно згинатися навіть при легкому натисканні, щоб гачок не зашкодить її головного функціоналу. В даному випадку головним завданням використання офсетного гачка стає монтаж м’якою і гнучкою приманки в більш міцному варіанті.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Спецназовцы Нацгвардии получили внедорожник от Favbet Foundation

Правильно закріпити Твістер вам допоможе наступна послідовність дій:

  1. Введіть вістря гачка в верхню частину приманки – голову.
  2. Виведіть її збірку під кутом приблизно в 90 градусів.
  3. Розгорніть гачок всередині і визначте правильне місце проколу.
  4. Потім проколіть Твістер.
  5. Щільно притисніть вістря і підтягніть насадку.
  6. Переконайтеся, що хвіст твістера дивиться вниз.

Використання офсетних гачків в поєднанні з твістером дозволить вам досягти кращих результатів під час лову риби, особливо хижої. Більшість рибалок рекомендують цей метод як початківцям рибалкам, так і більш досвідченим, особливо тим, хто втомився від стандартних способів лову риби і хоче спробувати щось нове. Важливо-купуйте тільки високоякісні офсетні гачки від перевірених виробників. Це стосується і різновидів приманок.